Aşırı Cesaret: Deriv sponsorluğundaki Patagonya seferi Kahuna ve iklim bilimi üzerindeki etkisi


  • Deriv'in CSR sponsorluk programı, Kahuna ekibini temel çevresel verileri toplama ve iklim değişikliğine ilişkin küresel anlayışı geliştirme konusunda destekliyor
  • OSER ve Cheer Up ile ortaklaşa yürütülen çevre keşif gezisi, genç hastaları ve öğrencileri canlandırmayı ve eğitmeyi amaçlıyor.

CYBERJAYA, Malezya, May 16, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Deriv, 25 yıllık inovasyon ve sorumluluğu kutlamaya hazırlanırken, 2024 ve sonrasında etkisi olacak bir dizi yeni girişimle bu dönüm noktasını gururla kutluyor. Kahuna sponsorluğu, eğitim değeri sağlayan ve çevrenin korunmasına yönelik olumlu eylemlere ilham veren bilimsel araştırmaları ve topluluk projelerini desteklemektedir.

Deriv kısa süre önce Patagonya'da bir çevre araştırma gezisi yürütmek için Kahuna ekibine sponsor oldu. Çevre seferi, karda mikroplastiklerin ve siyah karbonun varlığını araştırmayı amaçladı. Bu maddeler, iklim değişikliğini etkileyen çevre kirliliğinin kritik göstergeleridir.

Ekip, Arjantin Nivoloji, Buzul Bilimi ve Çevre Bilimleri Enstitüsü ile ortaklık kurdu ve hayır kurumları OSER ve CheerUp (CentraleSupelec'e bağlı) ile işbirlikleri yoluyla topluma ulaşmaya çalıştı.

Deriv İnsan Kaynakları Direktörü Seema Hallon, "25. yıldönümü, Deriv'nin bir kuruluş olarak bizim için önemli olan şeyleri yeniden taahhüt etmesi için bir fırsattır. CSR çabalarımızı Kahuna seferi gibi anlamlı projelere yatırmak, gezegen ve topluluklar için sürdürülebilir bir gelecek çabalarına katkıda bulunma yolumuzdur."

Keşif gezisi, Ocak ayı ortasında Şili'nin Puerto Murta kentinde Baptistin Coutance, Robin Villard, Thomas Jarrey, Vincent Lavrov ve Yvan Lazard'dan oluşan bir ekiple başladı.

Rota onları Lago General Carrera'dan, Rio Baker'dan Pasifik fiyortlarına, Campo De Hielo Continental boyunca, kötü hava koşullarının yolculuğun erken bitmesine neden olduğu Volcan Lautaro ve Cerro Francisco Moreno'ya çıkardı.

Robin Villard, "Keşif gezisi başarılı oldu. Toplanan numuneler iyi durumdadır ve Mayıs ve Temmuz aylarında analiz edilmesi planlanmaktadır. Yaz sonuna kadar, aşağıdaki buz alanında mikroplastiklerin varlığına dair sonuçlar elde etmeliyiz. Bu büyük bir başarı.

Bilimsel araştırmamız, mikroplastik seviyesini belirlemek için analiz için kar örnekleri toplamayı amaçladı. Basitçe söylemek gerekirse, numuneler kardaki mikroplastiklerden kaynaklanan önemli bir kirlilik olup olmadığını görmek için laboratuvarda mikroskop altında incelenecek."

Kahuna seferinin bir parçası olarak kar örnekleri toplayan iki kaşif.

Keşif Sonuçları:

  • Araştırma etkisi: Kahuna ekibi bölgeden örnekleri başarıyla toplayıp analiz ederek devam eden iklim çalışmaları için değerli veriler sağladı.
  • Toplum etkisi: Gerçek zamanlı güncellemeler ve müteakip sunumlar aracılığıyla, çevre keşif gezisi, belgesel filmleri hazır olduğunda genç kanser hastalarına ve imkanları kısıtlı öğrencilere eğitici ve motive edici deneyimler sağlayacaktır.

Keşif zorluklarla karşılaştı — olumsuz hava koşulları ve tehlikeli arazi gibi zorluklarla karşı karşıya kaldı, ancak araştırma hedeflerini etkili bir şekilde tamamlayabildi.

Deriv markalı sırt çantalarıyla yürüyüşçüler

Kahuna seferi hakkında daha fazla bilgi edinin.

Deriv Hakkında

Deriv, 25 yıldır çevrimiçi ticareti herkes için her yerde erişilebilir kılmaya kendini adamıştır. Dünya çapında 2,5 milyondan fazla tüccar tarafından güvenilen şirket, geniş bir ticaret türü yelpazesi sunar ve ödüllü, sezgisel ticaret platformlarında popüler pazarlarda 200'den fazla varlığa sahiptir. Dünya çapında 1.400'den fazla kişiden oluşan bir işgücüyle Deriv, başarıları kutlayan, profesyonel gelişimi teşvik eden ve yetenek gelişimini teşvik eden bir ortam geliştirmiştir ve bu, Investors in People tarafından Platin akreditasyonuna yansımıştır.

BASIN İLETİŞİM
pr@deriv.com 

Duyuruyla ilgili fotoğraflara bu linkten ulaşabilirsiniz
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ef2965d5-c8b1-4871-bacc-0269b2f6db03/tr
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/566a2521-6397-441c-9785-dde4576f6cb7/tr